Auteur worden

Alta Uitgeverij is altijd op zoek naar auteurs voor onderwijsmateriaal dat goed aansluit bij het onderwijs of het werkveld. Niemand weet beter dan u als docent of professional wat er in dat onderwijs en werkveld echt leeft. Daarom nodigen wij u van harte uit uw kennis en ervaring met een breed publiek te delen.

Als u materiaal hebt ontwikkeld of wilt ontwikkelen, eventueel samen met een werkgroep, neem dan gerust contact op met ons. Ook als het materiaal of de ideeën nog niet af zijn. Wij staan open voor uw suggesties en maken graag een afspraak met u om daarover van gedachten te wisselen.
Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden van uw project.


Auteursbegeleiding

Misschien hebt u weinig tijd over om bezig te zijn met de praktische beslommeringen die de ontwikkeling van een cursus of publicatie met zich meebrengt. Dan moet u weten dat u er niet alleen voorstaat.
Wij streven een intensieve samenwerking na met u op basis van wederzijds respect en met de nadrukkelijke wens een samenwerking tot stand te brengen waarin auteur en, Alta Uitgeverij zich beide kunnen vinden. Samen kunnen we focussen op een leermiddel als eindproduct dat de student of cursist ten goede zal komen.
Rechtstreeks contact tussen auteurs en Alta Uitgeverij zorgt hierbij voor een vlotte communicatie.

Neem contact met ons op !

+ Bedrijf
+ Contact
+ Bestellen